GHG

GHG er et stort gymnasium med knapt 1000 elever og over 100 ansatte. Vi har i de senere år oplevet en betydelig tilgang af nye elever og har derfor måttet udvide fra normalt 9 til 13 klasser pr. årgang. Vi tilbyder en bred vifte af studieretninger og valgfag. På Gammel Hellerup er vi glade for vores ry som et gymnasium,der sætter fagligheden i centrum.

Vi ønsker, at du som elev får mulighed for at udvikle dig og møde udfordringer i et miljø præget af høj faglighed. Vi har også ekstra tilbud til elever, der har lyst og evne til flere faglige udfordringer. Evnen og lysten til at lære trives bedst i et godt socialt miljø. Derfor har vi foruden lektiecaféer mange andre frivillige aktiviteter inden for sport, musik og kultur. Alle disse aktiviteter bidrager til at skabe et fælles bånd på tværs af klasser og årgange.

Vi mener, det er en god ting, at mennesker møder andre mennesker, der ikke ligner dem selv. At folk har forskellige livssyn og holdninger er ikke en svaghed - det er skolens styrke !

Velkommen til GHG !

Jørgen Rasmussen, Rektor