3.g møder studerende fra videregående uddannelser

Når man begynder at kunne se enden på 3.g, er der mange store beslutninger, der venter forude. Hvordan skal fremtiden se ud? Og hvad indebærer de forskellige videregående uddannelser? I dag stod 15 tidligere GHG’ere klar for at fortælle, hvad det vil sige, at læse på forskellige videregående uddannelser til den årlige uddannelsescafé.

Der er mange spørgsmål, der melder sig, når man står over for at skulle træffe beslutninger om det fremtidige studie. Hvad vil det sige at gå på universitetet? Kan man klare sig for en SU? Hvordan er det sociale miljø? Er det medicin, jura, folkeskolelærer eller farmaceut, der er det rigtige valg?

GHG’s 3.g’ere kunne blive en del klogere i dag, hvor 15 tidligere GHG’ere kom på besøg for at fortælle om deres studie og livet som studerende. De repræsenterer en lang række fag fra store uddannelsesinstitutioner som CBS, KU, RUC, DTU, læreruddannelsen og en række andre.

Der blev holdt oplæg om alt fra introperioder og undervisningsformer til hverdagen som studerende, og hvordan man får økonomien til at hænge sammen. Eleverne havde også mulighed for at få stillet alle de spørgsmål, de måtte brænde inde med i forbindelse med det fremtidige uddannelsesvalg.