Elever kan ikke få nok naturvidenskab

Naturvidenskab er et af de stærke fagområder på GHG, og der er både nye faciliteter og dygtige, entusiastiske lærerkapaciteter afsat til området. Mange af skolens elever brænder også for fagene … i en sådan grad, at de nu har taget initiativ til et nyt udvalg, hvor de vil bruge deres fritid på at tage på fagekskursioner, bygge raketter og finde innovative løsninger på en bedre fremtid.

Det er to 1.g drenge, der har taget initiativ til det nye udvalg: ”Vi synes ikke, det er nok at have fysik i timerne,” fortæller August Ahlmann Andersen. ”Derfor fik vi ideen til dette udvalg, hvor vi kan lave nogle af alle de sjove og innovative ting, vi går og drømmer om, og vi håber, at mange af skolens andre elever vil være med på tværs af årgange og klasser.”

I første omgang vil der være et stort fokus på at bygge raketter, der i sidste ende gerne skal ende ud med en stor raket, der skal affyres på et raketsikkert område i Nordsjælland. Der er også allerede planlagt en ekskursion til DTU her i december. Drømmen i udvalget er at komme til Texas, hvor GHG har en samarbejdsaftale, for bl.a. at besøge NASA.

Drømmene er store og resten af skolen er spændte på at følge det nye udvalg og holder et vågent øje med løsgående raketter.