GHG-elever udvikler øvelser til Experimentarium

Det nye Experimentarium er for nylig genåbnet i Hellerup. Tre gymnasieklasser fra GHG var forbi de nye faciliteter for at hjælpe med at udvikle øvelser målrettet gymnasieelever.

Der kom mange gode forslag til, hvordan Experimentarium kan lave øvelser til deres nye faciliteter målrettet gymnasieelever. Elever fra 1.w, 1.y og 2.w fra GHG havde brugt formiddagen i det genåbnede science center og ladet sig inspirere til at udvikle naturvidenskabelige øvelser med udgangspunkt i de forskellige opstillinger. Tilbage på skolen udviklede de elevøvelser i 13 forskellige grupper, og de fem bedste blev fremlagt for uddannelsesmedarbejder Louise Holst Hemmingsen fra Experimentarium.

”Det var nogle rigtig gode oplæg og rigtig dejligt at få nogle input og konkrete øvelser fra eleverne. De øvelser som ikke indebærer, at vi indkøbe nye ting, vil vi tage i brug som elevøvelser så andre besøgende kan få glæde af dem. Det er rigtig godt at få noget videnskab på gymnasieniveau ind i øvelserne på denne måde,” fortæller Louise Holst Hemmingsen.