GHG med i ny film om Bjarke Ingels

Ny film om arkitekten Bjarke Ingels, der bl.a. står bag Gammel Hellerup Gymnasiums nye bygninger, har premiere i denne uge.

Elever og ansatte på Gammel Hellerup Gymnasium er så privilegerede at holde til i verdensberømt arkitektur tegnet af tidligere GHG-elev og superstjerne i arkitekturens verden, Bjarke Ingels.

På skolen nydes den smukke arkitektur hver dag og er bl.a. inspirationskilde til nytænkning i de kreative fag, idræt og naturvidenskab.

Onsdag den 3. maj har en ny dokumentarfilm om Bjarke Ingels premiere i landets biografer. Optagelserne er bl.a. lavet på Gammel Hellerup Gymnasium, og rektor Jørgen Rasmussen er inviteret med til gallapremieren.

Om filmen

Bjarke Ingels er udråbt af The Wall Street Journal til “en af arkitektverdenens største stjerner”. BIG TIME følger ham fra 2011-2016, mens han kæmper for at fuldføre sit største projekt til dato, en af de skyskrabere, der skal erstatte tvillingetårnene, der styrtede sammen den 11. september 2001. Undervejs bliver han ramt af noget så jordnært som helbredsmæssige udfordringer. Filmen er både med bag den kreative proces og de mange kompromiser, som arbejdet kræver og når privatlivet presser sig på.

Se trailer for filmen her http://www.doxbio.dk/movie-archive/big-time/