Tidligere GHG’er står bag verdenspremiere

Instruktøren bag Jordens Søjler på Østre Gasværk Teater gjorde sine første erfaringer med musicals på Gammel Hellerup Gymnasium. I går kom GHG-elever til eksklusiv snigpremiere, og Otto genså sin gamle elev og gav ham nogle gode råd med på vejen.

Klokken 19 i går aftes mødtes to 1g musikhold og musiklæreren Otto Boserup på Østre Gasværk Teater til første publikumsgennemspilning på den storslåede musical Jordens Søjler, der har intet mindre end verdenspremiere den 12. oktober. Holdene var inviteret af instruktøren selv - Jacob Schjødt, der er Reumertvinder og ikke mindst tidligere GHG’er. De flotte kostumer og den storslåede musik var en stor oplevelse for eleverne, hvor en del aldrig havde set en musical før. Skulle nogle sidde med en drøm i maven om et liv ved scenen, var Jacob et levende eksempel på, en GHG’er, der er nået hele vejen.

Jacob Schjødt er student fra 99 og var dengang engageret både i drama og musicalen bl.a. med dramalærer Sven Engelbrecht og musiklærer Otto som undervisere. Så meget at han nogle år efter sin studentereksamen var tilbage for at iscenesætte årets musical i samarbejde med Otto. Gensynet efter forestillingen var varmt, og da Jacob skulle til evaluering af musikken efter forestilling, fik han også nogle gode råd med på vejen af sin gamle musiklærer. Om rådene bliver fulgt,  må man købe billet til Jordens Søjler for at finde ud af.