’GREASE’ BLIR TIL ’GRIS’

Humoristisk, hæsblæsende, henrivende! Igen i år har over 100 elever og lærere på Gammel Hellerup Gymnasium arbejdet på at få skudt den årlige musical i gang på de skrå brædder. Det er et stort projekt, og i år hedder stykket “GRIS”.

Stykket drager de velkendte karakterer fra Grease ind i en børnehave og spiller på komiske replikker og skøre scenarier. Et originalt koncept med sublimt skuespil og live musik, som frembringer de mange elevers kunstneriske, musikalske og kreative evner. Det er en sand klassiker med et nyt twist, hvor blandt andet sange fra kunstnere som Foo Fighters, Muse og Oasis overtager stykket for at bringe nutidens musik til Grease.

Kom med og se forestillingen på Gammel Hellerup Gymnasium med familie og venner og få en god oplevelse som bidrager til lokalkulturen og den musikalske dannelse, samt underholdning af unge som gamle.

Forestillingen vises

Biletterne kan købes her for 50 kr. Det er også muligt at købe i døren hvis der er billetter i overskud.