Fællesskab og sociale aktiviteter er vigtige brikker i et godt gymnasieliv. I gymnasiet møder du nye venner, og du får minder for livet. På Gammel Hellerup Gymnasium er der fokus på at skabe gode rammer for sociale fællesskaber på tværs af klasser, årgange og interesser.

Nogle af vores sociale aktiviteter som idrætsdag, cafeer eller fester samler alle elever på skolen til fælles oplevelser. En lang række andre aktiviteter samler elever omkring fælles interesser så som vores populære musical, brætspilscafé, nødhjælpsudvalget, koret med mere.

Fester og caféer

På GHG bliver der i løbet af året holdt en række fester, koncerter og caféaftner.

Vi afholder årligt ca. seks store fester for alle skolens elever. Til festerne kommer der bands, solister og DJ’s. Festerne afholdes ofte som temafester og arrangeres af skiftende festudvalg, hvor alle elever har mulighed for at deltage. Festerne afholdes i en tryg atmosfære med deltagelse af både lærere og eksterne vagter. Der afholdes ligeledes et antal caféeftermiddage og -aftener, som caféudvalget står for.

Idrætsdag

Hvert år holdes der en fælles idrætsdag, hvor du deltager sammen med din klasse i en lang række sportsgrene – også de mere alternative som kagebagning og skak. Dagen skaber en masse sjove og mindeværdige oplevelser på tværs af klasser og årgange.

Musical

Hvert år opsættes en stor musical på gymnasiet. Alle er velkomne til at deltage, og du kan være med i alt fra skuespil, instruktion og musik til PR, scenografi og makeup.

Hold øje med Lectio og GHG’s sociale medier for optagelsesprøver og tilmelding til deltagelse i næste års musical.

Brætspilscafé

På udvalgte eftermiddage samles mange af skolens elever om gode gammeldags brætspil, hvor det oser af hygge.

Musik

Gammel Hellerup Gymnasium har et rigt musikliv, og du kan deltage i mange musikaktiviteter efter skoletid.

Musikskole

Skolen har ugentlig musikskole i B3 (Blue Note) og B4 (Monteverdi) med specielt henblik på instrumentalundervisning i hhv. guitar, bas, trommer og keyboard. Du kan desuden få hjælp til teorien.

Du kan være begynder, have spillet tidligere, være i gang med at lære et instrument eller være øvet – alle er velkomne. Selvfølgelig kan der også blive sammenspil i de 3 øvelokaler i tilknytning til 2 de musiklokaler.

Brug musiklokalerne

GHG-elever kan frit låne skolens nye musiklokaler,  B3 (Monteverdi) og B4 (Blue Note), til øvning og sammenspil mandag-fredag frem til kl. 21.

Nøglekort udleveres af Per på Biblioteket mod aflevering af studiekort.

Studiekortet forbliver på Biblioteket, så længe man bruger musiklokalerne. Så snart man er færdig og har ryddet op etc., afleveres nøglekortet til Per Biblioteket, og studiekortet udleveres igen. Er Per ikke til stede, eller er Biblioteket lukket i mellemtiden, lægges nøglekortet i postkassen ved indgangen på Svanemøllevej, og studiekortet afhentes, så snart Biblioteket igen åbner (næste morgen/mandag efter week-end).

Kor

Koret

GHG’s kor er åbent for alle musikinteresserede elever, der kan lide at synge sammen med andre. Koret har prøve en gang ugentligt. Der er ikke niveaukrav.

Alle er velkomne. Det vigtigste er, at man har lyst til at synge, så kommer resten (næsten) af sig selv. Repertoiret bestemmes i fællesskab.

Koret deltager selvfølgelig også i skolens musical. Derudover er koret en del af musikscenen på gymnasiet, når der skal være musikalske indslag i forbindelse med højtider, translokation, diverse begivenheder mm.

Hvis du er interesseret i koret kan du kontakte Christina Løvdal Vest på cve@ghg.dk

 

MGP

Skolen har sit helt eget MGP med egne solister, grupper og et brag af en melodi grand prix-fest for hele skolen.

Hold øje med Lectio og GHG’s sociale medier for, hvornår man kan tilmelde sig næste års MGP

GHG Musikcafé

GHG har i løbet af året musikcafeer, hvor du kan optræde for de andre elever på skolen både med egne og andres numre og både akustisk og elektronisk. Til cafeerne er der caféhygge, bar og massere af god musik og stemning.

Cafeerne annonceres på skolens sociale medier og infoskærme. Ønsker du at optræde kan du kontakte Per i studiecentret eller på: pvh@ghg.dk

Debatcafé

Fire gange om året kan du deltage i GHG’s debatcafé og diskutere aktuelle emner med politikere og andre samfundsdebattører.

Eftermiddagsidræt

Efter skoletid kan du gå til Eftermiddagsidræt, hvor du samles med andre om forskellige sportsgrene. Du kan også være med i GHG-Ligaen, der dyster mod nabogymnasierne, og du kan bruge Miljøhallen eller skolens fitnesslokale efter skoletid.

Kemiklub

Kemiklubben er for alle, som har en lille indre kemiker i sig.
Du får muligheden for at lave nogle sjove forsøg, som du ikke får lov til i undervisningen.

Vidste du, at GHG kun er 5 min. gang fra Hellerup St. og 10 min. på cykel fra Østerbro og Nordvest?