Fællesskab og sociale aktiviteter er vigtige brikker i et godt gymnasieliv. I gymnasiet møder du nye venner, og du får minder for livet. På Gammel Hellerup Gymnasium er der fokus på at skabe gode rammer for sociale fællesskaber på tværs af klasser, årgange og interesser.

Nogle af vores sociale aktiviteter som idrætsdag, cafeer eller fester samler alle elever på skolen til fælles oplevelser. En lang række andre aktiviteter samler elever omkring fælles interesser så som vores populære musical, brætspilscafé, nødhjælpsudvalget, koret med mere.

Fester og caféer

På GHG bliver der i løbet af året holdt en række fester, koncerter og caféaftner.

Vi afholder årligt ca. seks store fester for alle skolens elever. Til festerne kommer der bands, solister og DJ’s. Festerne afholdes ofte som temafester og arrangeres af skiftende festudvalg, hvor alle elever har mulighed for at deltage. Festerne afholdes i en tryg atmosfære med deltagelse af både lærere og eksterne vagter. Der afholdes ligeledes et antal caféeftermiddage og -aftener, som caféudvalget står for.

Musical

Hvert år opsættes en stor musical på gymnasiet. Alle er velkomne til at deltage, og du kan være med i alt fra skuespil, instruktion og musik til PR, scenografi og makeup.

Hold øje med Lectio og GHG’s sociale medier for optagelsesprøver og tilmelding til deltagelse i næste års musical.

Brætspilscafé

På udvalgte eftermiddage samles mange af skolens elever om gode gammeldags brætspil, hvor det oser af hygge.

Kreaklubben

I GHG’s Kreaklub kan du komme og lade kreativiteten og hyggen få frit løb. Vi laver perler, hækler, stikker og maler. Til jul laver vi julegaver – og lader os ellers inspirere i løbet af året.

Alle er velkomne!

Musikværkstedet

Gammel Hellerup Gymnasium har et rigt musikliv, og du kan deltage i mange musikaktiviteter efter skoletid.

Musikværkstedet

Skolen har ugentlig musikskole i B3 (Blue Note) og B4 (Monteverdi) med specielt henblik på instrumentalundervisning i hhv. guitar, bas, trommer og keyboard. Du kan desuden få hjælp til teorien.

Du kan være begynder, have spillet tidligere, være i gang med at lære et instrument eller være øvet – alle er velkomne. Selvfølgelig kan der også blive sammenspil i de 3 øvelokaler i tilknytning til 2 de musiklokaler.

Brug musiklokalerne

GHG-elever kan frit låne skolens nye musiklokaler,  B3 (Monteverdi) og B4 (Blue Note), til øvning og sammenspil mandag-fredag frem til kl. 21.

Nøglekort udleveres af Per på Biblioteket mod aflevering af studiekort.

Studiekortet forbliver på Biblioteket, så længe man bruger musiklokalerne. Så snart man er færdig og har ryddet op etc., afleveres nøglekortet til Per Biblioteket, og studiekortet udleveres igen. Er Per ikke til stede, eller er Biblioteket lukket i mellemtiden, lægges nøglekortet i postkassen ved indgangen på Svanemøllevej, og studiekortet afhentes, så snart Biblioteket igen åbner (næste morgen/mandag efter week-end).

Debatcafé

Fire gange om året kan du deltage i GHG’s debatcafé og diskutere aktuelle emner med politikere og andre samfundsdebattører.

GHG BAND

GHG-band er gymnasiets helt eget band, hvor vi mødes og øver på skolen og spiller koncerter bl.a. til samlinger og andre fælles begivenheder på skolen. Så har vi det først og fremmest rigtig sjovt og nyder vores fællesskab omkring musikken. Så hvis du har en musiker eller sanger gemt i maven, kan det være du er et af de nye band-medlemmer.

Vi øver som regel om onsdagen.

GHG Musikcafé

GHG har i løbet af året musikcafeer, hvor du kan optræde for de andre elever på skolen både med egne og andres numre og både akustisk og elektronisk. Til cafeerne er der caféhygge, snacks og massere af god musik og stemning.

Cafeerne annonceres på skolens sociale medier og infoskærme. Ønsker du at optræde kan du kontakte Per i studiecentret eller på: pvh@ghg.dk

IDRÆT I FRITIDEN

Efter skoletid, i pauser og frimoduler kan dyrke idræt på GHG. Du kan frit bruge skolens idrætsplads, fitnesslokale og hal (når den er ledig) til at dyrke idræt alene eller med andre GHG’ere.  Du kan låne udstyr og bolde af skolen og som bruger af fitnesslokalet får du en nøgle og intro til faciliteterne.

 

GHG-LIGAEN

På GHG har vi vores egen fodboldliga, hvor klasserne stiller op mod hinanden og ofte også mod et lærerhold. Du kan være med i GHG-ligaen, uanset om der gemmer sig en Messi i dig, eller du er en mere afslappet fritidsspiller, det vigtigste er fællesskabet. Ligaen bliver afgjort ved 3. g’ernes sidste skoledag, og vinderne bliver fejret som en del af festen.

Idrætsdag

Hvert år holdes der en fælles idrætsdag, hvor du deltager sammen med din klasse i en lang række sportsgrene – også de mere alternative som kagebagning og skak. Dagen skaber en masse sjove og mindeværdige oplevelser på tværs af klasser og årgange.

GHG SAMLINGER

Ca. en gang om måneden samles hele GHG i hallen til fælles samling. En klasse står på skift for at styre samlingerne og lave indslag for de andre elever.