Som elev på GHG kan du på flere forskellige måder opleve verden omkring dig og blive klogere på vores egen og andre kulturer. På gymnasiet er der en række internationale aktiviteter, både på selve gymnasiet og gennem forskellige rejser og studieophold.

I den daglige undervisning arbejder du i mange fag med et internationalt udsyn, og der er forskellige muligheder for rejser og studieophold. Både i 2.g og 3.g. har du normalt mulighed for at komme på studierejse med din klasse. Studierejserne går til en lang række byer som: Barcelona, Firence, New York, Hamborg, Paris, Rom, Athen, London og Berlin.

INTERNATIONALE KLASSER

PÅ GHG har vi flere UNESCO-klasser. Det betyder, at du i disse klasser orienterer dele af undervisningen mod UNESCOS værdier og kommer på en længere rejse i 2.g til et UNESCO-rejsemål. Eksempler på UNESCO-klassernes profiler kan fx være:

  • En rejse til Texas. Som elev bor du hos en amerikansk familie og følger undervisning på en amerikansk High School i Houston og oplever den særlige tex-mex historie og kultur i San Antonio tæt ved den mexicanske grænse.
  • Sprog og kulturophold i den historiske by Bath, hvor du følger intensiv undervisning i engelsk og afslutter forløbet med et certifikat, der kan bruges i forbindelse med uddannelsesophold i udlandet. Turen afsluttes med en weekend i en af Englands mest trendye byer – Bristol.
  • Kulturrejse til Cuba, hvor du oplever en kommunistisk og helt anderledes kultur på tæt hold. Du møder cubanske familier, overværer undervisning og besøger UNESCO-fredede områder, som viser Cubas helt særlige natur, historie og kultur, som er i hastig forandring. Et spændende og almendannende møde med ”kulturel anderledeshed”.

Vi tager forbehold for, at ovenstående UNESCO-profiler evt. kan ændres til andre rejsemål. Disse rejser vil typisk have en varighed på 10-14 dage og vil typisk koste 8.000-15.000 kr.

SPROGREJSER

A-niveausprogrejse: Vælger du fransk, tysk eller spansk på A-niveau, vil du også have mulighed for at rejse med dit sproghold, opleve kulturen i et af sprogområderne og ikke mindst få talt en masse fremmedsprog. De sidste år er rejserne gået til hhv. Paris, Hamburg og Madrid, og vi er også tilknyttet en sprogskole bl.a. på Mallorca.

Vidste du, at GHG kun er 5 min. gang fra Hellerup St. og 10 min. på cykel fra Østerbro og Nordvest?

Hvor langt har du til ghg?