Som elev på GHG kan du på flere forskellige måder opleve verden omkring dig og blive klogere på vores egen og andre kulturer. På gymnasiet er der en række internationale aktiviteter, både på selve gymnasiet og gennem forskellige rejser og studieophold.

I den daglige undervisning arbejder du i mange fag med et internationalt udsyn, og der er forskellige muligheder for rejser og studieophold. Både i 2.g og 3.g. har du normalt mulighed for at komme på studierejse med din klasse. Studierejserne går til en lang række byer som: Barcelona, Firenze, New York, Hamburg, Paris, Rom, Athen, London og Berlin.

INTERNATIONALE KLASSER

PÅ GHG har vi flere UNESCO-klasser. Det betyder, at du i disse klasser orienterer dele af undervisningen mod UNESCOS værdier og kommer på en længere rejse i 2.g til et UNESCO-rejsemål. Disse rejser vil typisk have en varighed på 10-14 dage og vil typisk koste 8.000-15.000 kr.

De kommende UNESCO-rejser vil være et højskoleophold i Zanzibar og en rejse til USA. Nærmere information om rejserne vil ligge på hjemmesiden snarest.

SPROGREJSER

A-niveausprogrejse: Vælger du fransk, tysk eller spansk på A-niveau, vil du også have mulighed for at rejse med dit sproghold, opleve kulturen i et af sprogområderne og ikke mindst få talt en masse fremmedsprog. De sidste år er rejserne gået til hhv. Paris, Hamburg og Madrid, og vi er også tilknyttet en sprogskole bl.a. på Mallorca.

Vidste du, at GHG kun er 5 min. gang fra Hellerup St. og 10 min. på cykel fra Østerbro og Nordvest?