Ud over skolens mange sociale aktiviteter har du også mulighed for at engagere dig mere direkte i skolens liv.

Du kan eksempelvis få direkte indflydelse på beslutninger på gymnasiet gennem elevrådet eller være med til at skrive om de ting, der foregår på skolen i elevmagasinet Indblik.

Derudover har GHG en række forskellige udvalg, du kan engagere dig i, hvad end du synes, det kunne være sjovt at arrangere caféaftenen, skabe god stemning på skolen eller lave nødhjælpsarbejde.

Elevråd

Elevrådet på Gammel Hellerup Gymnasium består af to formænd og et forretningsudvalg. Derudover deltager alle klasser med 1-2 repræsentanter.

 

 

Elevrådet har sæde i forskellige udvalg på skolen og varetager på den måde elevernes interesser. Elevrådet er et vigtigt organ i skolens demokrati – både internt og eksternt. Formænd for elevrådet 2020 – 2021 – Kristoffer Elverkilde 2.w og Mathilde Holmelund Lange 2.f

Vedtægter for elevrådet 2018

Nødhjælpsudvalget

Nødhjælpsudvalget er nok skolens mest sympatiske udvalg og arrangerer nødhjælpsarbejde på forskellige måder.

Udvalget arrangerer Operation Dagsværk for hele skolen, laver loppemarked for at samle ind til nødhjælp og står for GHG’s Kulturmødecafeer, hvor GHG’ere møder og hjælper unge flygtninge fra Gentofte Kommune.

Stemningsudvalget

Stemningsudvalget står for at skabe god stemning på GHG. De påskepynter, julehygger, arrangerer græskarudskæring m.v.

Festudvalget

Elsker du at arrangere fester, organisere og planlægge, eller har ideer til sjove events og temaer, er Caféudvalget måske noget for dig. Udvalget står for at arrangere skolens cafeer, finder på sjove temaer, underholdning og meget mere.

Traditionsudvalget

Traditionsudvalget står for de to årlige bogstavmiddage, hvor klasserne rystes sammen på tværs af årgange.

Miljøudvalget

Miljøudvalget er et udvalg for de, der vil gøre en forskel for klimaet ved lokale initiativer. Vi hjælper skolen og eleverne med at finde bæredygtige løsninger i hverdagen, og forsøger at inspirere til mere grønne initiativer generelt.

Vidste du, at GHG kun er 5 min. gang fra Hellerup St. og 10 min. på cykel fra Østerbro og Nordvest?