Gammel Hellerup Gymnasium søger et antal lærere pr. 1. august 2018. Det drejer sig primært om følgende fag: psykologi, tysk, matematik, oldtidskundskab, historie, idræt og billedkunst men også andre fag kan have interesse. Der kan være tale om både faste stillinger og årsvikariater.

GHG er centralt placeret i Gentofte kommune tæt på Hellerup station. Gymnasiet har en stor og stabil søgning af nye elever og er i dag et 12-sporet gymnasium. Vi har 1.000 elever og ca. 110 ansatte. Vores kerneværdier er samlet om faglighed, fællesskab og mangfoldighed. Vi har i de senere år renoveret og bygget nyt. Vi har fået nye lokaler til de naturvidenskabelige fag, en arkitektonisk spændende idrætshal og et nyt anderledes hus til bl.a. de kunstneriske fag.

Vi søger lærere, der har lyst og vilje til at indgå i et godt kollegialt fællesskab med fokus på elever og læring. Vi arbejder bl.a. med supervision og synlig læring. Vi tilbyder et spændende og udviklende arbejdsmiljø med gode personaleforhold. Du vil komme til at deltage i et fælles introduktionsforløb for nye lærere med indføring i skolen og kulturen. Du kan læse mere om os på www.ghg.dk.

Send din ansøgning vedlagt CV og eksamenspapirer via www.gymnasiejob.dk. Ansøgningsfrist torsdag den 26. april 2018. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 18 og 19. Alle ansøgere får besked efter afsluttet ansættelsesproces