Der var en god blanding af spansk og engelsk på GHG’s gange, da skolen havde besøg af 2 lærere og en Erasmus-koordinator fra et gymnasium i den nordspanske by Palencia. Besøget var et genvisit som et led i et helt nyt samarbejde om spansk/dansk udveksling under det europæiske Erasmus-program.

Samarbejdet blev etableret for nylig, da to spansklærere fra GHG samt en uddannelseschef var på besøg på det spanske gymnasium.

”Byen er virkelig dejlig og giver en rigtig god mulighed for at opleve spansk sprog og kultur på helt tæt hold,” fortæller uddannelseschef Jesper Mathorne Jacobsen. ”Vi glæder os rigtig meget til at sende grupper af vores spanskelever fra GHG derned. Denne form for udveksling giver et helt særligt indblik både i sproget, kulturen og i, hvad det vil sige at være ung i Spanien,” forklarer Jesper, der fortæller at GHG’s elever bl.a. får mulighed for at følge undervisningen på skolen.

Glæden ved det nye samarbejde er gensidig, og lærerne fra Palencia var rundt på hele GHG og fulgte forskellige former for undervisning.