På billedet ses Peter, Helena og Rebecca.

Tidligere på året modtog Alexander Drost Zornig fra 3.y, Helena Wielandt fra 3.e, Peter Tvedskov Bille fra 3.x og Rebecca Mai Nierich fra 3.w på GHG diplomer for deres medlemskab af Akademiet for Talentfulde Unge.

På et møde blev der sat et endeligt punktum for deres deltagelse i akademiet da rektor Jørgen Rasmussen og talentkoordinator Dorthe Mondrup ønskede dem tillykke og sagde tak for deres store engagement. På mødet var der samtidig mulighed for, at de fire kunne give gode råd videre om, hvordan man får mest muligt ud af akademiet til de 2. og 1.g’ere, der deltager i akademiet fra GHG.

Eleverne har være på akademiet i fire semestre, og har tilegnet sig mange nye kompetencer i kraft af akademiets foredrag, workshops, virksomheds- og universitetsbesøg m.v.

Helena Wielandt fra GHG har gjort en ekstraordinær indsats for akademiet og holdte bl.a. årets elevtale, hvilket er en meget stor ære.

Akademiet for Talentfulde Unge er en del af GHG’s talentarbejde. Hvert år sendes nogle af de mest talentfulde elever til akademiet. Her tilbydes diplomprogrammer, der sikrer, at de talentfulde unge får mulighed for at udnytte deres potentiale i et fagligt og socialt fællesskab.

Læs mere her