Lørdag den 22. juni var op mod 100 jubilarer fra GHG samlet på skolen. Traditionen tro holder GHG, hvert år et jubilæumsarrangement for alle interesserede tidligere elever. Til arrangementet fortæller rektor Jørgen Rasmussen om skolens udvikling og viser rundt på skolen.

I år var nogle ganske særlige jubilarer med – nemlig 60 års jubilarerne fra 1959. Denne årgang var helt speciel, da den rummede de første kvindelige studenter på GHG, og så var det den første årgang, der blev studenter fra adressen på Svanemøllevej 87. Det tidligere Gammel Hellerup Gymnasium havde nemlig adresse på Frederikkevej 8-10 i Hellerup og rykkede senere til den nuværende adresse på Svanemøllevej.

Stemningen var god, og de fremmødte jubilarer nød at se deres gamle skole og kunne fortælle mange spændende historier om deres tid på GHG.