Fredag den 25. oktober var der afskedsreception for rektor Jørgen Rasmussen på Gammel Hellerup Gymnasium.

Mange nuværende og tidligere ansatte samt eksterne samarbejdspartnere var mødt op for at sige et officielt farvel til Jørgen.

Der var bl.a. taler af bestyrelsesformand Stig Wall-Gremstrup, rektorkollegaer, lærere samt elevrådsformændene, og det hele blev spundet flot sammen med små taler fra Jørgens nærmest kollega, vicerektor Janni la Cour.  

Ud over taler var er flere musikalske indslag fra elever og lærere samt et videoindslag fra gymnasiets ansatte.

I talerne blev det bl.a. fremhævet, hvordan Gammel Hellerup Gymnasium i Jørgens rektortid har udviklet sig fra et mindre gymnasium med ca. 600 elever til kommunens største med flere end 1000 elever og over 100 ansatte. Jørgen har i sin tid som rektor bl.a. stået for en gennemgående modernisering og renovering af gymnasiet. Med det stigende elevtal satte Jørgen sig også i spidsen for nye store byggeprojekter i samarbejde med arkitekt Bjarke Ingels. Byggeprojekterne efterlader i dag en skole med arkitektur, der vækker international opmærksomhed med bl.a. den nedgravede sportshal.

Alle indslag bar præg af en meget afholdt rektor, der vil blive savnet af ansatte og elever.