1.g og 2.g tilbage på GHG 

Nu er det snart jeres tur til at komme tilbage til GHG og vi savner jer 🙂
Vi afventer stadig udmelding omkring, hvilke retningslinjer, der skal gælde, når I kommer tilbage.
Derfor kan vi ikke sige præcis, hvornår I skal starte op fysisk, men den bliver senest tirsdag d. 2.6.
Vores plan er, at det skema I har i lectio fortsætter frem til sommerferien, hvor sidste skoledag er tirsdag d .23.6. Der kan komme mindre ændringer, men vi håber på, at skema kan fastholdes. Vi vil gerne have, at jeres mundtlige årsprøver afholdes fysisk på skolen og for klasser også nogle af de skriftlige årsprøver, men det kræver en del omrokeringer og dem sidder vi og arbejder på lige nu.
Vi ved, at I savner hinanden og jeres lærere og derfor har vi bedt lærerne om at tænke over, hvordan de kunne afholde fysisk undervisning andre steder end i klasserummet – det kunne fx være ekskursioner.
Som sagt er sidste skoledag tirsdag d.23.6 hvor vi afholder GHG samling efterfulgt af et socialt arrangement for klassen og klassens lærere.
Husk, at I stadig IKKE skal til eksamen – kun undervisning og årsprøver.
Giv meget gerne denne besked videre til jeres forældre.
Vi ses om ikke så længe

Eksamen

3.g skal op i skriftlig dansk, skriftlig eksamen i et studieretningsfag på A-niveau og mundtligt forsvar SRP. 

Årsprøver og DHO for 1.g og 2.g klasser

Alle 1.g elever skal skrive DHO og at den afsluttes med en mdt. prøve. 

Afslutning

Vi ved endnu ikke, hvordan vi må fejre studenterne, men det ligger os meget på sinde at udtænke kreative og alternative planer. Vi véd hvor meget det betyder for studentrene og deres familier. Så her må vi afvente hvilke rammer vi må fejre jer under.

Vi ved, at der den 22. juni vil være en huebegivenhed, hvor alle 3.g’ere bliver studenter.

Translokationen vil blive holdt i en form, det tager højde for de pågældende retningslinjer den 26.juni. Vi informerer yderligere, så snart vi kan give noget mere konkret informtion. 

Vi synes i øvrigt I har klaret jer godt, været tålmodige og fleksible i en vanskelig tid. Vi har stor tillid til I giver det en skalle og klarer jer godt den sidste tid, så I får mest muligt ud af den sidste tid på Gammel Hellerup Gymnasium. I næste uge følger en ny plan.