Torsdag var hele Gammel Hellerup Gymnasium samlet på en ny måde. Nemlig gennem en virtuel GHG-samling, hvor alle klasserne sammen sad og fulgte med på et smartboard i hver deres klasselokale. GHG’s sal var lavet om til et lille studie, hvorfra samlingen blev sendt.

Samlingen blev indledt af 2.d, der spillede og sang smukt for hele skolen. Herefter var der forskellige beskeder bl.a. fra GHG’s nødhjælpsudvalg, der er i gang med at arrangere, at GHG deltager i Røde Kors’ store landsindsamling 4. oktober. Der var også oplæg fra Clara, der er en af GHG’s to elevrådsformænd. Hun opfordrede alle interesserede i at stille op i kampen om at blive en af GHG’s næste elevrådsformænd. Derudover er GHG’s andre udvalg: Miljøudvalget, Kulturmødeudvalget, Traditionsudvalget og Festudvalget også åbne for nye medlemmer.

Senere fortalte Bjarne og Janni om Corona-situationen, hvor GHG i løbet af ugen har været nødt til at sende enkelte klasser hjem til tests. Et vigtigt budskab i den sammenhæng er, at ingen skal skamme sig over at have fået Corona. Det kan ske for os alle, og vi skal støtte op om, at det er noget, man ikke skal være flov over. Og så skal alle selvfølgelig huske, at vi skal passe ekstremt godt på os selv og hinanden for at undgå yderligere smittespredning.

I den ånd havde to 3.g-drenge henvendt sig til GHG’s ledelse med forslag om, at få eleverne til at komme med ideer til en ny handlingsplan, der skal forebygge smittespredning på skolen. Derfor er der nu nedsat et udvalg bestående af de to 3.g-drenge samt skolens ledelse, der samler gode ideer til nye forebyggende initiativer fra resten af GHG’s elever.