I går startede 29 nye seje juniortalenter op på Gammel Hellerup Gymnasium.

Salen på Gammel Hellerup Gymnasium var i går ramme for 29 nye juniortalenters første undervisning. Alle eleverne er fra 8. klasse og særligt udvalgt af deres lærere til at deltage i talentprogrammet.

Det var retoriklærer Karoline Monberg, der stod for undervisningen. Her lærte de bl.a. om fremlæggelser, at skrive en disposition og holde en tale.

Oswald, Mads og Wilmer har været glade for dagens program: ”Det hele er lidt underligt pga. Corona, men det er fedt vi sidder i så stor en sal, så det  kan gennemføres alligevel,” siger Oswald. ”Undervisningen har været rigtig god,” fortsætter Mads. ”Det vi har lært i dag, er noget man kan bruge på tværs af alle fag, hvilket er rigtig fedt. Og så er niveauet meget passende.”

Gammel Hellerup Gymnasium deltager i et samarbejde med Junior Talent ØST, der tilbyder halvandet årigt diplomprogram for talentfulde elever i 8. klasse, under navnet Juniortalenter.  Programmet henvender sig særligt til elever, der savner faglige udfordringer. Her kan de mødes med andre særligt dygtige og engagerede elever til undervisning på højt fagligt niveau.