Stort tillykke til Naomi, Anastasia, Mie, Amalie og Isabella fra 2.i, der i tysk har vundet den internationale sprogkonkurrence dyrk sproget.

 De blev i tysktimen overrasket af Søren Nørrelund Madsen fra NCFF, der havde hoodies og gavekort med til vinderne samt muleposer med til resten af tyskholdet. Pigerne havde lavet en film på tysk, der henvendte sig til to udvekslingsstuderende fra Tyskland. Juryen bestående af to tysklærere og en lektor fra tyskstudiet på universitetet havde følgende rosende ord om deres vinderfilm:

Videoen er dette års vinder, fordi den er autentisk formidling af dansk kultur med en klar målgruppe. Videoen henvender sig tydeligt til Theo og Flora og giver et fint indblik i forskellige kulturelle emner, der kan forklare, hvorfor Danmark ofte kaldes det lykkeligste land.
Det fungerer godt, at der undervejs skrives punkter på en tavle, og det er en rigtig fin detalje, at der bruges tysk underlægningsmusik i videoen. Sproget er flydende og forståeligt. Vi ser nogle unge, der er modige og tør kaste sig ud i spontan sprogproduktion – og har det sjovt med det!