I dag havde vi besøg af syv seje juniortalenter på Gammel Hellerup Gymnasium.

Der var koncentration da de syv juniortalenter blev undervist af Johanne, der er naturgeografi- og kemilærer på GHG. Emnet var geografihistorie, og hvordan klimaforandringer kan aflæses på afsmeltningen af indlandsisen. Dette undersøgte de syv juniortalenter via geografiprogrammet GIS, hvor de kunne aflæse forandringer på gletsjerfronter gennem tiden.

Therese fra Bernadotteskolen var rigtig glad for undervisningen ”Det er rart, at bliver udfordret mere end vi normalt gør i den daglige undervisning,” fortæller hun. ”Vi kommer mere i dybden med emnerne, og så er det også sjovt at møde elever fra andre skoler, der er lige så interesserede i stoffet som en selv.”

Gammel Hellerup Gymnasium deltager i et samarbejde med Junior Talent ØST, der tilbyder halvandet årigt diplomprogram for talentfulde elever i 8. klasse, under navnet Juniortalenter.  Programmet henvender sig særligt til elever, der savner faglige udfordringer. Her kan de mødes med andre særligt dygtige og engagerede elever til undervisning på højt fagligt niveau.