Gammel Hellerup Gymnasium fejrede sit 125-års jubilæum fredag den 6. september. Præcis 25 år efter 100-års jubilæet.

Det var festdag for alle elever og ansatte med fælles aktiviteter, fest og koncert på skolen.

 Kapsejlads ved Hellerup Strand

En af begivenhederne på selve dagen var en kapsejlads i robåde med rektor Jørgen Rasmussen og tre elever i den ene båd og idrætslærer Troels Birch og tre elever i den anden båd. Dysten fandt sted på Hellerup Strand ved 13-tiden. Hele skolen var samlet på stranden, stemningen var god og der var arrangeret hjem-is til alle.

Fest på skolen

Tilbage på skolen var der dj, food trucks og som en overraskelse kom Leonora Colmor – årets melodi grand prix-vinder – og gav koncert sammen med en af skolens lærere, Ulrich Lauridsen. Leonora gik på GHG sidste år og blev faktisk opdaget som solist til melodi grand prix via en film fra en optræden på skolen. 

Følg med her på siden

I forbindelse med jubilæet er der lavet en ny underside til ghg.dk. Her kan man gå på en gennemgang af GHG’s historie i 125 år, se interview med tidligere elever og læse eller høre tre elevers bud på, hvordan GHG ser ud om 25. år i 2044. Se med her 

Fra skolens side lyder et stort tak for den positive opbakning fra alle lærere og elever – der alle var med til at gøre fejringen rigtig god!