Som regeringen har meldt ud, kommer vi desværre ikke tilbage foreløbig, og vi må derfor indstille os mentalt på endnu en periode med virtuel undervisning. Det gælder også alternative former for aktiviteter, som vi normalt ville have afviklet fysisk på skolen.

Elever og lærere gør alt, hvad de kan for at holde motivationen oppe, men undervisning bag en skærm og efterfølgende afleveringer og forberedelse kan gøre dagene lange. Vi håber, at I husker at få bevæget jer både i og uden for undervisningstiden.

I nedenstående har vi forsøgt at fremhæve et par af de begivenheder, som vi tænker er mest presserende for hver årgang.

Terminsprøver
Terminsprøverne er planlagt til:
• 2.g: 22. + 23. februar  
• 3.g: 24., 25., 26. februar + 1. og 2. marts

Eksamen 2021

1.g og 2g: 1 prøve – Mundtlig prøve udtrækkes.

3.g: 4 prøver. Mundtligt forsvar af SRP, dansk (skriftligt), 2 mundtlige prøver i studieretningsfag eller andet A-niveaufag.

Sygemelding
Bliver du konstateret smittet med COVID-19, skal du kontakte skolen på adm@ghg.dk  af hensyn til smitteopsporing.

Udvis samfundssind

Fra skolens side har vi stor forståelse for, at denne situation er svær både for elever og lærere. Genåbning og mulighed for socialt samvær trækker ud, og det trækker hårde veksler på alle. Vi vil dog som skole opfordre alle til at overholde restriktioner og regeringens anbefalinger i forbindelse med forebyggelse af smittespredning. Jo mere smitten er under kontrol, jo hurtigere får vi mulighed for at komme tilbage i skole.

Uofficielle fester og socialt samvær, hvor man udsætter sig selv og andre for en smitterisiko, vil kun forlænge hjemsendelsesperioden for dig selv og alle andre.  

Hører vi om sociale arrangementer, der kan relateres direkte til GHG og som er i strid med loven, kan dette få konsekvenser i form af sanktioner med henvisning til vores Studie- og ordensregler.