VELKOMMEN TIL NYE ELEVER PÅ GHG

Vi glæder os til at byde dig velkommen til din første skoledag på Gammel Hellerup Gymnasium onsdag den 9. august kl. 9 i 'salen'.

KÆRE NYE ELEV OG FORÆLDRE

Velkommen til Gammel Hellerup Gymnasium. Overgangen fra grundskole til gymnasium er et vigtigt skridt, og som elev og forældre kan man måske være lidt usikker på, hvad der venter forude.

Også i år begynder mange nye elever på GHG. Vi er et stort gymnasium, hvor over 1000 mennesker hver dag har deres gang på skolen. I den første tid kan det nok virke lidt forvirrende og overvældende, hvis man kommer fra en kendt og tryg mindre folke- eller privatskole. Hertil kommer, at de nye elever skal vænne sig til mange nye kammerater, nye lærere og nye måder at lære på. Det er her, vort værdigrundlag om faglighed, fællesskab og mangfoldighed skal stå sin prøve.

En ny reform af gymnasiet træder i kraft fra august. Det betyder, at der i modsætning til tidligere først skal vælges studieretning efter skolestart. De første tre måneder af din gymnasietid kaldes grundforløbet. Her får du en nærmere introduktion til de studieretninger, der interesserer dig mest. Du får også mulighed for at tale med lærere og studievejledere, inden du træffer beslutning om valg af studieretning.

På de næste sider kan du læse mere om skolen og om vores syn på undervisning, men også finde en række praktiske informationer om hverdagen i gymnasiet.

Med venlig hilsen

Jørgen Rasmussen

Rektor

VÆRDIGRUNDLAG

UNDERVISNING

LECTIO

SU OG PC

NYE BYGNINGER

GHG FRA A TIL Å