De naturvidenskabelige studieretninger med henholdsvis biologi, bioteknologi, fysik, kemi og idræt er til dig, der interesserer dig for alt det levende omkring os: De helt store sammenhænge og de mikroskobiske små. Matematik A eller B indgår i alle studieretningerne. Der er stor efterspørgsel på studenter med en naturvidenskabelig studieretning både på de videregående uddannelser og i erhvervslivet.

I alle studieretningerne vil du komme til at opleve matematik som et universalværktøj, der dels er præcist og problemløsende, og dels er kreativt og eksperimenterende. Matematikken vil indgå naturligt i arbejdet med bioteknologi, biologi, fysik og kemi, når resultater skal beregnes og forsøg bearbejdes.

Studieretningerne åbner for lange naturvidenskabelige, samfundsvidenskabelige og tekniske uddannelser på universiteterne og inden for sundhedssektoren.

 

“Naturvidenskabelige studieretninger ”

Leonora ‘Science Flex’, Laura ‘Fyma’, Emma ‘Krop og kemi’, William ‘Sundhed og idræt’, Laura ‘Biotek

“De naturvidenskabelige linjer er meget konkurrencedygtige, og vi bliver generelt udfordret på alle niveauer”

Emil, Ask og Simon

Science

På Gammel Hellerup Gymnasium har vi mange forskellige aktiviteter inden for science til de elever, der gerne vil udfordres udover den almindelige undervisning.

 

 

Gammel Hellerup Gymnasium er certificeret inden for talentarbejde gennem Science Talenter, og er tilmeldt deres tilbud, så elever med ekstra interesse for naturvidenskab og matematik kan komme på science camps på talentcentret i Sorø – læs mere her.

Gammel Hellerup Gymnasium er medlem af UNF (Ungdommens Naturvidenskabelige Forening), så skolens elever kan deltage gratis i foredrag og andre arrangementer af UNF – læs mere om UNF København her

Gammel Hellerup Gymnasium har et udvidet samarbejde med Hellerup Skole kaldet ”STEM forløbet” (Science, Technology, Engineering & Mathematics), som er et toårigt forløb for 8-9. klasseelever på Hellerup Skole. Eleverne melder sig til forløbet hvis de har en særlig interesse for fysik, kemi, biologi og/eller matematik, og får derved et ekstra modul ca. en gang om ugen, hvor undervisningen foregår på GHG. Undervisningen er tilrettelagt i små overskuelige projektforløb af GHG’s lærere i samarbejde med Hellerup Skoles lærere med fokus på at udfordre eleverne på fordybelse og abstrakt tænkning – læs mere her.

Vidste du, at GHG kun er 5 min. gang fra Hellerup St. og 10 min. på cykel fra Østerbro og Nordvest?