De naturvidenskabelige studieretninger med henholdsvis biologi, bioteknologi, fysik, kemi og idræt er til dig, der interesserer dig for alt det levende omkring os: De helt store sammenhænge og de mikroskobiske små. Matematik A eller B indgår i alle studieretningerne. Der er stor efterspørgsel på studenter med en naturvidenskabelig studieretning både på de videregående uddannelser og i erhvervslivet.

I alle studieretningerne vil du komme til at opleve matematik som et universalværktøj, der dels er præcist og problemløsende, og dels er kreativt og eksperimenterende. Matematikken vil indgå naturligt i arbejdet med bioteknologi, biologi, fysik og kemi, når resultater skal beregnes og forsøg bearbejdes.

Studieretningerne åbner for lange naturvidenskabelige, samfundsvidenskabelige og tekniske uddannelser på universiteterne og inden for sundhedssektoren.

 

“Naturvidenskabelige studieretninger ”

Leonora ‘Science Flex’, Laura ‘Fyma’, Emma ‘Krop og kemi’, William ‘Sundhed og idræt’, Laura ‘Biotek

“De naturvidenskabelige linjer er meget konkurrencedygtige, og vi bliver generelt udfordret på alle niveauer”

Emil, Ask og Simon

Science

Der foregår forskellige scienceaktiviteter på og uden for GHG. Gymnasiet har bl.a. sin egen scienceklub, hvor der både bliver fyret raketter af og brygget øl. Skolen har også et samarbejde med ’Science Talenter’, hvor elever bliver sendt på sciencecamps på Science Center Sorø.

 

Gammel Hellerup Gymnasium er certificeret i Science og Talent. Certificeringen tildeles gymnasier, som har et stærkt fokus på talentudvikling, og man skal leve op til Science Talenters vision.

Læs mere her

Vidste du, at GHG kun er 5 min. gang fra Hellerup St. og 10 min. på cykel fra Østerbro og Nordvest?