De sproglige studieretninger er til dig, som er interesseret i sprog, litteratur, kultur og internationale samfundsforhold. Fremmedsproglige og interkulturelle færdigheder spiller en afgørende rolle for Danmarks fremtidige succes på eksportmarkedet og har i øvrigt meget at tilføje demokratiet og samfundet.

Partnerskoler i Tyskland, frankrig og USA

Gammel Hellerup Gymnasium har partnerskoleaftaler med udvekslingsrejser. I Tyskland har vi en samarbejdsaftale med Sigmund-Schuckert Gymnasium i Nürnberg (Bayern) og i Frankrig med Lycée Costebelle i Hyères (Provence). Den sproglige studieretning med spansk er samtidig en UNESCO-klasse. Vi arbejder med FNs verdensmål og vi samarbejder med vores partnerskole i Houston, USA.

SPROGREJSER

A-niveausprogrejse: Vælger du fransk, tysk eller spansk på A-niveau, vil du også have mulighed for at rejse med dit sproghold, opleve kulturen i et af sprogområderne og ikke mindst få talt en masse fremmedsprog. De sidste år er rejserne gået til hhv. Paris, Hamburg og Barcelona, og vi er også tilknyttet en sprogskole i Málaga.

Hvorfor vælge en studieretning med sprog?

Der er mange gode grunde til at vælge en studieretning med sprog. Læs mere her.

“Det gir bare så meget ekstra, når vi bor i det lille land som vi gør”

Oliver, Engelsk A

“Man får lov til at fordybe sig i noget helt nyt og se de fag, man i forvejen kendte, fra helt nye perspektiver. ”

Magnus 3.y

Vidste du, at GHG kun er 5 min. gang fra Hellerup St. og 10 min. på cykel fra Østerbro og Nordvest?