De sproglige studieretninger er til dig, som er interesseret i sprog, litteratur, kultur og internationale samfundsforhold. Fremmedsproglige og interkulturelle færdigheder spiller en afgørende rolle for Danmarks fremtidige succes på eksportmarkedet og har i øvrigt meget at tilføje demokratiet og samfundet.

Partnerskoler i Tyskland, frankrig og USA

Gammel Hellerup Gymnasium har partnerskoleaftaler med udvekslingsrejser. I Tyskland har vi en samarbejdsaftale med Sigmund-Schuckert Gymnasium i Nürnberg (Bayern) og i Frankrig med Lycée Costebelle i Hyères (Provence). Den sproglige studieretning med spansk er samtidig en UNESCO-klasse. Vi arbejder med FNs verdensmål og vi samarbejder med vores partnerskole i Houston, USA.

SPROGREJSER

A-niveausprogrejse: Vælger du fransk, tysk eller spansk på A-niveau, vil du også have mulighed for at rejse med dit sproghold, opleve kulturen i et af sprogområderne og ikke mindst få talt en masse fremmedsprog. De sidste år er rejserne gået til hhv. Paris, Hamburg og Barcelona, og vi er også tilknyttet en sprogskole i Málaga.

Hvorfor vælge en studieretning med sprog?

Der er mange gode grunde til at vælge en studieretning med sprog. Læs mere her.

“Sprogvidenskabelige studieretninger”

“Det gir bare så meget ekstra, når vi bor i det lille land som vi gør”

Oliver, Engelsk A

Vidste du, at GHG kun er 5 min. gang fra Hellerup St. og 10 min. på cykel fra Østerbro og Nordvest?