GHG-lærer ekspert i den amerikanske valgkamp

På Gammel Hellerup Gymnasium har eleverne mulighed for at blive særdeles godt opdateret på den amerikanske valgkamp i historie og i skolens interne masterclass. En af de førende eksperter i Danmark inden for nyere amerikansk politik er nemlig lærer på skolen.

Hvis man er en af de mange danskere, der følger den amerikanske valgkamp tæt, vil navnet Philip Christian Ulrich måske få en klokke til at ringe. Han er nemlig en flittigt brugt kommentator både i tv, radio og aviser.

Ud over at være historielærer på GHG og stå for dette års interne masterclass om det amerikanske valg er Philip udenrigsredaktør på netmediet kongressen.com, hvor han siden 2012 har analyseret amerikansk forsvars- og udenrigspolitik og været kommentator i diverse medier. Han har bidraget til tre bøger og selv skrevet to e-bøger om hhv. præsident Obamas udenrigspolitik og amerikansk veteranpolitik. Derudover har Philip tidligere arbejdet ved forsvarsakademiet og efterfølgende ved NATO Civil-Military Cooperation Centre of Excellence i Holland.

Man kan følge Philip på Facebook her