Loppemarked på GHG

GHG’s allerførste loppemarked blev afholdt i går og var en stor succes. Både GHG’ere og mange fra lokalområdet var forbi markedet, der både bød på skåle, tasker, punge og lækkert tøj.

GHG’s nødhjælpsudvalg står bag mange succesfulde og sympatiske projekter på GHG. Sidste skud på stammen løb af stablen i går nemlig ’GHG Loppemarked’. Her kunne GHG’ere leje en bod, tøjstativer og tjene ekstra lommepenge og samtidig støtte et godt formål. Indtjeningen på udleje af boder, tøjstativer samt salg af kaffe, the og kage går ubeskåret til det lokale flygtningearbejde i Gentofte Kommune.

Nødhjælpsudvalget havde lagt et kæmpe arbejde i at få stablet markedet på benene og stod klar med store smil, kaffe, the og kage. Der blev der samlet 898 kr. ind til det lokale flygtningearbejde. Samtidig skiftede en masse genbrusvarer hænder, og en gruppe elever kunne gå hjem med et ekstra tilskud til sommerferien

”Vi er rigtig glade for, at der kommer så mange besøgende, og det er rigtig hyggeligt,” fortæller Sofie Lønholdt fra Nødhjælpsudvalget. ”Vi håber, loppemarkedet kan blive en fast tradition på GHG, og vi kan lave det endnu større næste år,” smiler hun.

Fakta

GHG Nødhjælpsudvalg er et nyt udvalg, der blev oprettet i starten af skoleåret. De har bl.a. genoplivet Operation Dagsværk på GHG, der blev en stor succes i efteråret og yderligere står de bag bidrag til Danmarks Indsamling 2017. Ikke mindst har de gjort meget for lokale flygtninge i Gentofte Kommune. De har bl.a. stået for en lektiecafé for unge flygtninge, der også har budt på mange sociale aktiviteter, flygtninge har været med til den årlige idrætsdag på skolen, og nye forbindelser mellem skolens elever og flygtninge i kommunen plejes nu gennem udvalget.